Obitelj Vanđelić krenula je s uzgojem maslina 2007. godine. Svoje imanje proširili su s dva na sedamdeset hektara, a proizvodnju proširili na uzgoj voća i povrća. Ono što ih čini posebnima je to što su od viška voća i voća koje se vraća s njihovih prodajnih punktova napravili potpuno novi proizvod.

Kako bi smanjili štete koje uzrokuju razni kukci odlučili su se za ekstenzivan uzgoj peradi. Na taj se način rješavaju skakavaca, kornjaša, pipa i ostalih kukaca. U vinograd su smjestili mini ovce koje rješavaju sav korov.

Nama je u OPG-u cilj prijeći na integriranu proizvodnju. Na način da s životinjama pokušavamo rješavati, konkretno ovdje u vinogradu korov. To su mini ovce koje dolaze iz Francuske, zovu se Ouessant ovce, a pogodne su iz razloga što ne uništavaju biljku. Ne uništavaju nasad, a rješavaju travu oko čokota tako da ne morate ulaziti u obrađivanje korova – Patricija Vanđelić

Godišnje proizvode četrdesetak tona jabuka, do trideset i pet tona stolnog grožđa, oko osam tona jagoda i oko tonu malina i ostalog bobičastog voća. Kako ne bi bacali višak i voće koje se vraća s prodajnih punktova, odlučili su se na proizvodnju novog proizvoda od tih istih namirnica, likere, rakije i jabučni ocat.

Širenje ovakvih gospodarstava koje prati potrebe tržišta koristi razvoju poljoprivrednog gospodarstva Istarske županije, ali na kraju i čitave zemlje. Prepoznavanje svojih mogućnosti te korištenje uroda na više načina potiče proizvodnju, zapošljavanje i stvaranje originalnih proizvoda za turizam prepoznatljivih i van naših granica.