A tko ne voli kruh? A danas je jako teško naći dobar, ukusan te prije svega prirodan kruh kakav se nekada pekao. Krušne peći odavno su prošlost i domaći kruh je dragocjenost. Zato je u Puli pekara Kolijevka kruha jako popularna. Iako nisu u centru grada, dobar glas daleko se čuje, pa njihov kruh nestane u tren. Riječ je o prvoj pekari u Istri koja peče kruh od prirodnog kvasa, na tradicionalni način, onako kako su činile naše none davno prije.
Pekara prodaje i ostale prirodne i zdrave proizvode kao šti su primjerice organska brašna.
– Supruga je imala problema kada je konzumirala kruh s kvascem i brzom fermentacijom. I onda smo tražili alternativu te postoji li kruh koji njoj ne bi stvarao problem. I tako smo došli do kruha s kiselim tijestom. Kruh je to koji se radi bez kvasca, objašnjava nam vlasnik pekare Neven Keri. Na početku je bilo puno pokušaja i pogrešaka, a nakon dvije godine pravljenja kruha za svoje potrebe u kućnoj radinosti došli su na ideju da takav kruh ponude i drugima. I dobro da su to odlučili. A pravi ljubitelji kruha pogledajte kako to radi Kolijevka kruha.