U današnjoj emisiji donosimo:

Na deset tisuća kvadrata, na pulskim Valmadama nalazi se šest hala u kojima se svakodnevno proizvede oko 120 tisuća jaja. Ovdje Agrokoka već pedeset godina proizvodi jaja. Proizvodnja kreće iz farme s podnim uzgojem pilića u Želiskima kraj Barbana, koja je otvorena 2014. godine. Ova farma s volijerskim uzgojem pilića prva je i zasad jedina farma u Hrvatskoj koja na ovakav način uzgaja piliće.

Zbog kiša i velike količine vlage u zemlji stali su svi poljoprivredni radovi. Čekaju poslovi u vinogradima, na njivama, u vrtovima, a nije lako ni uzgajivačima ovaca i koza. Stočari koji planiraju domaće janjce za Vazan, a sir za prve turističke laste suočeni su s problemom viška vlage, uvoznom  konkurencijom janjaca i sira. No, čini se kako ne posustaju. Iskazuju nezadovoljstvo, ali i očekuju bolje dane za ovčarstvo i kozarstvo.

Tmurno zimsko sivilo zamjenjuju sunčani dani. Priroda se počinje buditi, a vrtove počinju krasiti razni cvijetovi. Provjerili smo koje se cvijeće nudi u istarskim rasadnicima.