Mišel Sirotić, direktor i vlasnik poznate obiteljske destilerije Aura, koji je lani otvorio sa svojom obitelji i muzej starih zanata u Humu, dobitnik je prestižne nagrade Menadžer godine 2022. u kategoriji mala poduzeća, koju dodjeljuje Hrvatsko udruženje menadžera i poduzetnika CROMA. Nagrada se dodjeljuje temeljem dokumentiranih bilanci uspjeha i stvarnih kvalitativnih pokazatelja poslovanja poput udjela na domaćem tržištu, rasta izvoza, broja novootvorenih radnih mjesta opsega poslovanja te pokazatelja rasta. Nagrada je Sirotiću dodjeljena na prigodnoj svečanosti 16. veljače  godine u zagrebačkom hotelu Westin.

Destilerija Aura najpoznatija je hrvatska obiteljska destilerija koja se na tržištu istaknula svojim ekskluzivnim tradicionalnim proizvodima rakijama, likerima i džinovima te džemovima od samoniklog ljekovitog bilja te divljeg voća. Njihovi proizvodi, prvenstveno Teranino i gin Karbun dobitnici su četrdesetak zlatnih odličja osvojenih na najrespektabilnijim svjetskim natjecanjima. Tvrtka posluje veleprodajno te maloprodajno putem svojih 13 specijaliziranih trgovina.

Nagrada Menadžer godine potvrđuje ukupnu kvalitetu poslovanja tvrtke Aura i dokaz je da se uz jasnu viziju i ustrajan rad mogu ostvariti visoki ciljevi. Direktor Aure Mišel Sirotić i njegov tim u poslovanju se vode isključivo kriterijima stvaranja proizvoda vrhunske kvalitete, pristupajući svakom proizvodu s velikom pažnjom, pazeći na svaki detalj, a pritom istinski poštujući obiteljski slogan “Rukom ubrano, s ljubavlju pripremljeno”.

A kako izgleda njegov obiteljski muzej u Humu, koji je otvoren lani, pogledajte u idućim minutama